www.juridischkantoorgoos.nl

 

 

 

 

 

Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos

 

Juridisch abonnement

 

Zelfstandige ondernemers in Nederland hebben te maken met steeds meer complexe wet- en regelgeving. Aan bijna iedere zakelijke transactie of handeling kleeft een juridisch aspect Denk bijvoorbeeld aan het sluiten van een overeenkomst, betalings- en leveringsvoorwaarden of een conflict met een klant, leverancier, (ver) huurder of met uw eigen werknemer. Het is echter onmogelijk om op elke gebied even bekwaam te zijn. Het is daarom verstandig u te laten begeleiden door een juridisch adviseur.

 

Voor een ondernemer is het van belang dat hij snel bij een deskundige jurist advies kan inwinnen. Een gedegen advies kan de nodige duidelijkheid verschaffen. Hierdoor worden de juridische risico’s beperkt of worden kostbare en tijdrovende geschillen voorkomen. Met een juridisch abonnement kan de ondernemer alle aandacht besteden aan de aspecten van zijn onderneming die voor hem belangrijk zijn en waar hij goed in is, terwijl de juridische facetten bij Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos in goede handen zijn.

 

Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos kan zijn klanten het volgende juridische abonnement aanbieden:

 

Voor een vast bedrag per maand (€ 55,00 excl. BTW) krijgt de klant:

 

1) kostenloos advies en ondersteuning bij al uw (eenvoudige) juridische vragen via de telefoon en/of per e-mail;

2) incasso ondersteuning;

3) controleren van (arbeids-)overeenkomsten en voorwaarden;

4) juridische werkzaamheden tegen een gereduceerd uurtarief.

 

1. Kostenloos advies en ondersteuning bij al uw eenvoudige juridische vragen via de telefoon en/of per e-mail:

Op deze manier kunnen klanten onbeperkt en in een vroeg stadium hun juridische vraag voorleggen aan Juridisch kantoor mr. J.B.A. Goos. Dit kan niet alleen tijdens kantooruren, maar ook in de avonduren en in het weekend. Het betreft hier vragen over (eenvoudige) juridische onderwerpen die meteen of uiterlijk de volgende dag kunnen worden beantwoord. Voor toepassing van het recht is een deskundig opinie belangrijk. Als klankbord en als juridisch adviseur kunnen klanten van Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos een beroep op ons doen. Voorzover dit eenvoudige vragen zijn vallen de kosten van deze werkzaamheden onder het abonnement. Bij zaken die meer diepgang vergen bieden wij de klant onze juridische werkzaamheden tegen een gereduceerd tarief, omdat de klant reeds een juridisch abonnement heeft. Bij een abonnement is dit tarief slechts  €65,- per uur.

 

2. Incasso ondersteuning:

Het is erg vervelend voor een ondernemer als zijn klant een nota niet (tijdig) heeft betaald. Wanneer men een juridisch abonnement afsluit, dan heeft men recht op het, zonder extra kosten, laten verzenden van een aanmaningsbrief ondertekend door een jurist. Uit ervaring blijkt dat het merendeel van openstaande fakturen na een dergelijke juridische brief toch betaald worden.

 

3. Screening van brieven, overeenkomsten en voorwaarden:

Een juiste schriftelijke overeenkomst dient de gemaakte afspraken weer te geven. Mocht er een geschil ontstaan over hetgeen is afgesproken dan zal de schriftelijke overeenkomst als uitgangspunt gelden. Dit betekent dat een overeenkomst op zorgvuldige wijze op schrift moet worden gesteld. Onjuistheden en/of vaagheden in brieven, contracten en voorwaarden kunnen later voor veel problemen zorgen. Wanneer u een juridisch abonnement afsluit bij Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos dan heeft u recht op een juridische toetsing van uw brieven, contracten en voorwaarden. Binnen het abonnement valt een maximale gratis toetsing van 30 pagina's per jaar.

  

4. Werkzaamheden tegen een gereduceerd uurtarief:

Doordat u een juridisch abonnement heeft afgesloten bieden wij onze werkzaamheden aan tegen een gereduceerd uurtarief van slechts € 65,- per uur.

 

Neem daarom vandaag contact op met Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos en sluit uw abonnement af. Hiermee bent u verzekerd van deskundig juridisch advies, ook buiten kantooruren, tegen een scherp tarief!  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de website van Juridisch Kantoor mr. J.B.A. Goos.